Smoothie-uri de fructe cu Naturli'

Voi cu ce vă răsfățați vara?


Mie îmi plac foarte mult cireșele, fructele de pădure, pepenele, piersicile... Toate fructele de sezon pe care le-am așteptat atâtea luni să apară.

Uneori le consum proaspete, alteori îmi fac un smoothie sau un desert (precum o tartă) cu fructe.

Vara aceasta am avut ocazia de a testa pentru prima dată băuturile organice Naturli', pe care le-am consumat sub formă de smoothie-uri cu fructe. Deși nu sunt nici vegetariană, nici vegană, apreciez din când în când băuturile/laptele vegetal, de cele mai multe ori în rețete de prăjituri care cer astfel de variante. Nu mai băusem smoothies de ceva vreme, așa că provocarea BuzzStore de a pregăti astfel de băuturi delicioase cu fructe a fost foarte fresh. V-ați prins? Fresh, pentru că am folosit fructe proaspete.

Băuturile în sine au gust de cereale și, spre deosebire de laptele animal, nu trebuie ținute la frigider decât după deschidere. dintr-un litru de băutură vegetală Naturli' am reușit să fac cam 5-6 porții de smoothie. 

Smoothie cu fructe de pădure


  • 500 ml Naturli' Soia, Calciu și Vanilia
  • 300 g fructe de pădure: căpșuni, zmeură, afine
  • frunze de mentă proaspete încorporate în mix + ca decor

Primul și cel mai reușit smoothie pe care l-am făcut a fost cu un amestec de fructe de pădure (afine, zmeură și căpșuni). Are o culoare foarte intensă și cred că vă dați seama din poză că a fost delicios.

Am amestecat niște afine și fructe de pădure culese de mama soacră cu niște căpșuni de la "tanti mea" de la care mereu iau fructe și legume bune, frunze de mentă proaspete din ghiveciul nostru și cu Naturli' Soia, Calciu și Vanilie și a ieșit minunăția asta de băutură vegetală, mai că ar fi băut și Blue din ea. Parcă ar fi desprinsă dintr-un univers SF, de la afine a ieșit culoarea asta superbă.



Naturli Soia, Calciu și Vanilie e un produs nou pentru mine, are un gust foarte plăcut, seamănă cu cerealele pe care le consum dimineață. Le mulțumesc pe această cale celor de la BuzzStore, Naturli și Orkla Foods România pentru pachetul de testare, care mi-a îndulcit efectiv săptămâna. Nici nu am ajuns bine acasă cu ele, că deja și se amestecau în blender cu fructele.


Smoothie cu cireșe

  • 300 ml Naturli' Soia, Calciu și Vanilie
  • 300 g cireșe fără sâmburi
  • ciocolată neagră rasă pentru decor

A doua tură de smoothie-uri nu a fost așa de inspirată. Aveam foarte multe cireșe, așa că am pornit în migăloasa treabă de a le scoate sâmburii, i-am pus în blender cu laptele vegetal Naturli' și la final, am mai adăugat puțină ciocolată neagră rasă deasupra. Spre deosebire de smoothie-ul cu fructe de pădure, cel de cireșe a avut un gust mai potolit, nici pe departe la fel de aromat, însă Bogdan l-a apreciat mai mult decât mine.


Următorul smoothie pe care vreau să-l prepar zilele acestea este un amestec cu afine, banană și chia, de data aceasta cu Naturli' Oats Zero. Cu siguranță o să-l vedeți pe Instagram.

Voi obișnuiți să preparați smoothie-uri? Aștept ideile voastre de rețete în comentarii.

You Might Also Like

0 comentarii

Comments