In My Mailbox (2)




Săptămâna aceasta a fost destul de plină de cărţi, asta mai ales mulţumită lui Lizzy, care a fost foarte drăguţă şi mi-a trimis seriile Witchling şi Rhyn în format Paperback, toate semnate! Mulţumesc din suflet!





De asemenea, mi-am cumpărat prima parte a primului volum din seria "Vampirii din Morganville" cu revista Bravo, iar Bianca2b mi-a trimis un pachet foarte frumos cu semne de carte, unele semnate.


Cât despre ebookuri, din nou nu m-a putut abţine şi mi-am luat câteva gratuit de pe Amazon, "Double Crossed" e de pe NetGalley, iar "Illumine" am primit-o cadou de la Lizzy Ford. Mulţumesc din nou! :D



Şi astea sunt bunătăţile de săptămâna asta. Voi ce aţi mai primit şi cumpărat?

semnatura



This week was kind of full of books, especially thanks to Lizzy, who was very sweet and sent me the Witchling and Rhyn series paperbacks, all signed! Thank you so much!




Also, I have bought the Romanian edition of the first part of the first novel in the "Morganville Vampires" series together with a magazine for teens, and Bianca2b ha sent me a nice pack of bookmarks, some of them signed.


As for ebooks, I couldn’t resist and I bought some free ones from Amazon, I got "Double Crossed" from NetGalley, and "Illumine" was gifted to me by Lizzy Ford. Thank you again! :D


And these are the goodies from this week. What have you bought or received?
semnatura



You Might Also Like

5 comentarii

  1. Pare interesanta cartea pe care ti-ai cumparat-o, cu vampirii. :) Sa imi spui cum e dupa ce o citesti, sunt chiar curioasa.

    As for me...cursurile in format pdf de pun? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. ...Eu am primit două cărţi de Ieromonahul Savatie Baştovoi, un ieromonah pentru tineri (nu mai ştiu dacă "Între Freud şi Hristos" a ajuns şi la tine atunci când am adus-o la şcoală), "Diavolul este politic corect" şi "Audienţă la un demon mut". Mai am acasă încă 3 cărţi scrise de el, ţi le împrumut cu tot dragul, dacă vrei să le citeşti (una dintre ele se numeşte "A iubi înseamnă a ierta", e atât de frumoasă). Şi am mai primit şi o carte care e, de fapt, o răsuflare de Veşnicie şi de Dragoste, "Cuviosul Siluan Athonitul", un sfânt al secolului trecut, un sfânt... minunat, un sfânt plin de dragoste, un sfânt drag, drag tare mult. Aşa că acum primează nevoia de a cunoaşte, de a mă umple de cuvinte dătătoare de viaţă, în locul nevoii de a recapitula respiratorul şi digestivul.:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Încă o întrebare .. :-?
    E-book-urile ți-au fost trimise prin mail de către echipa Amazon ?

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu. Le cumpăr şi mi se trimit prin Wireless pe Kindle. Dar dacă nu ai Kindle, le poţi descărca în calculator şi le poţi citi cu un program pe care îl descarci de la ei. :)

    RăspundețiȘtergere

Comments