Închirieri gratuite de mașini pentru ONG-uri și Fundații

Cu toții ajutăm, într-un fel sau altul, în această perioadă de pandemie. Fie că mergem la un serviciu care e vital pentru populație (medic, farmacist, asistent, polițist, jandarm, pompier, casier la supermarket etc), fie că stăm acasă pentru a preveni răspândirea virusului. Și mai sunt și oameni cu suflet mare care se implică extra, donând timp, servicii sau bani celor care au nevoie. 

Diverse companii s-au implicat trup și suflet luptei împotriva COVID-19. De exemplu, din Cluj-Napoca: Farmec a donat produse dezinfectante și bani spitalelor, iar Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” a preparat și donat 816 L de soluție dezinfectantă spitalelor până la data de 3 aprilie, fiind pregătiți să ajute în continuare. Unul dintre cele mai active ONG-uri din această perioadă este Beard Brothers, care cu sprijinul partenerilor și comunității, achiziționează și livrează neîncetat echipamente medicale. De asemenea, au un serviciu de livrare gratuită de alimente și articole de strictă necesitate pentru persoanele peste 60 de ani și cele cu probleme medicale. 

ONG-urile au foarte mare nevoie de mobilitate în această perioadă, pentru a putea ajuta. În sprijinul lor vine Autonom, care pune la dispoziție pentru închiriere gratuită timp de trei luni, cu posibilitate de prelungire, mașini din flota Autonom, în toată țara, pentru toate ONG-urile și fundațiile care au nevoie de acestea în lupta împotriva COVID-19.

Tot ce trebuie făcut e să luați legătura cu ei la adresa de email  help@autonom.ro sau la numărul de telefon + 40 747 277 610. Flota de mașini Autonom este foarte variată, de la autoturisme și SUV-uri, la van-uri pentru transport marfă și pick-up-uri.


Echipa Autonom acordă o foarte mare importanță igienei pentru ca mașinile să fie sigure atât pentru ei, cât și pentru beneficiari. Astfel, după fiecare preluare și transfer, se dezinfectează cu mare grijă și atenție deosebită se acordă mânerelor, volanului, bordului, schimbătorului de viteze și portbagajului. Mașina urmează să rămână 24 de ore în parcare pentru neutralizare, înainte de a se înmâna următorului client. Se dezinfectează și neutralizează atât cheia autoturismelor, cât și documentele acestuia. 

Șoferii sunt informați în legătură cu aspectele de igienă, cât și dotați cu mijloace de protecție (dezinfectant pentru suprafețe, măști de protecție, șervețele și dezinfectant pentru mâini atât pentru ei, cât și pentru pasageri). Iar colegii din agenții poartă mănuși chirurgicale noi în gestionarea mașinilor, păstrând distanța socială necesară atunci când interacționează cu clienții.

Închei prin a vă ruga să distribuiți aceste informații mai departe, pentru ca ele să ajungă la oamenii care au nevoie de mobilitate în această perioadă. 

Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020.

You Might Also Like

0 comentarii

Comments