Cum sunt meniurile KFC Summer


Înainte de toate, trebuie să menționez că nu recomand excesul de niciun tip, mai ales atunci când vine vorba de mâncare, cu atât mai mult fast food. Încercăm să gătim cât mai mult mâncare sănătoasă în casă și să avem o dietă echilibrată. Cu toate astea, cărui om nu i se face niciodată poftă de un pui picant, o shaorma sau poate o porție de cartofi prăjiți crocanți atunci când este în oraș? Cred că atâta timp cât nu devine un obicei, ci o excepție de la regulă, o ieșire la fast food înainte de film sau când ieși în oraș cu prietenii nu omoară pe nimeni. 

Astfel, am pornit cu prietenul meu, Bogdan, la Iulius Mall Cluj-Napoca pentru o sesiune de cumpărături, culminată de o ieșire la KFC, unde ne-am bucurat din plin de voucherul BuzzStore pentru cele trei meniuri noi de vară, pe care să le testăm și să vă impărtășim impresiile: summer twister, holiday burger și crispy box.

Restaurantul KFC de la Iulius Mall e în permanență depășit de popularitate și implicit, numărul mare de clienți. Rar există momente în care să stai la coadă mai puțin de 20-30 de minute pentru a da comanda, ceea ce e în contradicție cu ideea de fast food. Deși sunt deschise 5-6 case în orele de vârf, personalul nu face față comenzilor, mai ales că sunt persoane la coadă care comandă pentru un grup întreg de prieteni care probabil așteaptă undeva la mese. Apare des situația în care o coadă stă pe loc, iar de la alta pleacă mulți clienți cu mâncarea pregătită. Din păcate, asta e o situație frecventă în multe locuri din România, inclusiv la farmacia unde lucrez eu, datorită lipsei de organizare a spațiului de stat la coadă (numere de ordine, spațiu disponibil pentru organzirea unei singure cozi), dar și a educației noastre ca popor, de a ne organiza singuri astfel încât primul venit să fie și primul servit, indiferent de cât de repede servește o casă anume. Noi am avut extra de așteptat câteva minute pentru burger și twister deoarece se fac pe loc, dar am apreciat atitudinea casierului de a ne ruga frumos să așteptăm puțin deoparte pentru a putea servi și alți clienți.

Crispy Box
Lăsând timpul de așteptare deoparte, cel mai mult ne-a plăcut Summer Twister, urmat de Holiday Burger. Crispy Box e mai degrabă o variațiune a Snack Boxului Crispy, dar cu trei bucăți de Crispy în loc de două.

Fiecare meniu costă 13 lei. Sucul nu este inclus în aceste meniuri, l-am luat separat. 

Cum menționam și mai devreme, meniul preferat KFC pe care l-am testat în campania BUZZStore #buzzkfcsummer a fost Summer Twister. Conține două bucăți de Crispy Strips cu brânză feta, roșii și castraveți, sos de usturoi și lămâie, dar și baby spanac. Este foarte fresh și sățios.

   
Summer Twister

Holiday Burger
KFC Holiday Burger are două variante: picant sau nepicant. Noi am încercat varianta nepicantă în ideea că erau deja picante celelalte două. Acest burger conține două bucăți de pulpă de pui, brânză Cheddar, salată Iceberg, castraveți murați, ardei copți și sosul Sweet & Sour. Am apreciat murăturile și ardeiul copt, dar în rest nu mi s-a părut că ar fi deosebit. De regulă evit burgerul atunci când merg la fast fooduri de acest tip, pentru că le prefer pe cele cu vită facute la restaurant sau acasă. Lui Bogdan i-a plăcut, în schimb.

Rezumând, dacă ajungeți pe la KFC săptămâna aceasta, încercați Summer Twister, până nu dispare din meniu. Altfel, mâncați cât mai mult mâncare proaspătă, gătită acasă și nu vă detestați atunci când, inevitabil, cedați poftei și mâncați la fast food. 

You Might Also Like

0 comentarii

Comments