Follow Us @soratemplates

miercuri, 23 martie 2016

Vino să dialoghezi cu Leigh Bardugo!

 
Editura Trei a iniţiat o serie de evenimente dedicate tinerilor cititori.
ÎNTÂLNIRILE YOUNG FICTION CONNECTION îşi propun să îi aducă cât mai aproape pe adolescenţi şi autorii lor preferaţi, prin intermediul unor video-conferinţe lunare.
 Proiectul a debutat pe 26 februarie, cu o întâlnire cu Jenny Han (Tuturor băieţilor pe care i-am iubit şi P.S. Te mai iubesc şi-acum).

Vineri, 25 martie, de la ora 18.15, ne întâlnim cu Leigh Bardugo, autoarea Trilogiei Grisha: Regatul umbrelor, Regatul furtunilor, Regatul luminilor. 


Leigh Bardugo s-a născut la Ierusalim, a crescut în Los Angeles şi a absolvit Universitatea Yale. A lucrat în publicitate, jurnalism şi, mai recent, s-a specializat în make-up şi efecte speciale. 


Romanul său de debut este Regatul umbrelor, primul volum al trilogiei Grisha, bogat în descrieri, magie şi răsturnări de situaţie. O aventură memorabilă care ne oferă o intrigă abil condusă, însoţită permanent de o reţea subterană dominată de iubire şi pericol, după cum scrie Publishers Weekly.

Într-o lume opulentă, în care domneşte întunericul, iar ştiinţa se ciocneşte cu superstiţia, Alina Starkov are puterea de a-şi salva ţinutul... dar totul are un preţ.

"
Leigh Bardugo creează o poveste magică, având o scriitură luxuriantă, personaje pe care le îndrăgeşti pe loc şi o lume exotică, plină de viaţă. Cu siguranţă veţi vrea să citiţi continuarea aventurii." - RT Book Reviews
"O (i)realitate ingenios construită, plină de himere şi mitologie, populată de personaje în întregime credibile.Regatul umbrelor, o carte ce abundă în imagini de o frumuseţe tulburătoare şi întâmplări ce au în centru o eroină de neuitat, este alegerea perfectă pentru fanii lui J.R.R. Tolkien." - Booklist
În Regatul umbrelorBardugo ne dezvăluie Falia Umbrei, un ţinut învăluit în beznă, populat de monştri, care distruge treptat Ravka, o naţiune altădată măreaţă.
Alina, o fată orfană, singuratică, descoperă că posedă o putere unică, ce o face să pătrundă în lumea elitei magice a regatului – Grisha. Ea încearcă să destrame vraja demonică a Faliei Umbrei, pentru a-şi elibera ţara.
Întunecatul, o fiinţă cu o putere de seducţie teribilă, este conducătorul Grishei. Dacă îşi va împlini destinul, Alina va fi nevoită să descopere cum să se folosească de harul său şi cum să reziste atracţiei periculoase pe care o simte faţă de temutul stăpân.
Însă în timp ce-şi contemplă viitorul năucitor, Alina nu-l poate uita pe Mal, cel mai bun prieten al său din copilărie.

Aventura Alinei Starkov continuă în Regatul furtunilor şi Regatul luminilor, două cărţi pline de suspans, acţiune şi ritm alert, cu un final care va surprinde cititorul.

"
Bardugo populează lumea fantastică pe care o creează cu fiinţe tridimensionale stranii... Cartea a doua a Trilogiei Grisha va face senzaţie." - Booklist
"Eleganţa şi fluiditatea stilului, împreună cu acea lume imaginară desăvârşită fac din Trilogia Grisha o piesă de rezistenţă a genului fantasy." - RT Book Reviews
În curând, Editura Trei va publica romanul Banda celor şase cioriun nou roman scris de Leigh Bardugo, bestseller New York Times şi USA Today

Pe 19 aprilie ne vom întâlni cu Patrick Ness.
Vă aşteptăm cu mare drag să îi cunoaşteţi pe cei mai apreciaţi autori de cărţi pentru adolescenţi.
Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu