In My Mailbox (1)



[caption id="" align="aligncenter" width="300"]
This weekly meme is hosted by The Story Siren[/caption]

Am hotărât ca de acum înainte să vă arăt săptămânal ce cărţi primesc sau îmi cumpăr, participând la meme-ul In My Mailbox lansat de The Story Siren. Dacă nu aţi auzit până acum de el sau nu ştiţi despre ce e vorba, vă invit să daţi click pe imaginea de sus ca să aflaţi. Acestea fiind spuse, să vedem ce am primit de ultima dată de când v-am arătat cărţi şi până astăzi.

Câştigate - cu autograf





Cumpărate





Semne de carte, de la bloggeri



Ebookuri

- gratuite de pe Amazon:



- de pe NetGalley, pentru recenzie



- primite de la autori sau câştigate



Sunt foarte multe, dar asta pentru că a şi trecut multă vreme de când nu v-am mai arătat ce am primit şi cumpărat. Voi ce aveţi nou prin bibliotecă?

semnatura




[caption id="" align="aligncenter" width="300"]
This weekly meme is hosted by The Story Siren[/caption]
I have decided to show you weekly the books I receive or buy, and I will participate in the In My Mailbox meme hosted by The Story Siren. If you have not heard of it or you don’t know what it is, please click the meme image to find out. These beign said, let’s see what I got from the last time I showed you books until now.

Won - autographed





Bought (Romanian editions)





Bookmarks from bloggers



Ebooks

- free from Amazon:



- from NetGalley, in exchange for reviews



- from authors or won



They are really many of them, but this is because there has been a long time since I last showed you my new books. What is new in YOUR library?
semnatura

You Might Also Like

3 comentarii

  1. ce de carti! sa le citesti cu placere! :) dragute semnele de carte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suuper !
    Sunt chiar curioasa cum este noua carte a lui J.K. Rowling, din seria anterioara pe care a scris-o, Harry Potter, nici una dintre carti nu am putut efectiv sa le las din mana pana le-am terminat de citit. Nici o carte nu mi-a trezit atat de mult dorinta de a o devora cat mai repede, in afara de cele scrise de autoarea in cauza. :)

    Am mai descarcat si eu cateva carti de pe net gallery, am mai primit cateva de la autorii de pe goodreads (tot ebook-uri), cateva de pe site-ul tau, mi-a ajuns si "The Almond Tree" in paperback, abia astept sa scap de sesiune si de restul examenelor ca sa ma pot concentra pe ele. :D

    RăspundețiȘtergere

Comments