Kindlegraph - Autografe pentru Kindle!

[caption id="attachment_1741" align="alignleft" width="400"] http://www.kindlegraph.com[/caption]

Vreau să vă povestesc astăzi despre un site foarte tare pe care l-am descoperit de curând. Este vorba de Kindlegraph, o pagină web unde puteţi solicita autografe digitale pentru peste 20.000 de cărţi scrise de în jur de 4500 de autori.

Cum se procedează?

În primul rând, este necesar să vă autentificaţi. Acest lucru se poate face foarte uşor dacă aveţi cont de twitter. Apoi puteţi începe să căutaţi autori şi titluri care v-au impresionat şi să solicitaţi autografe, ocazie cu care puteţi trimite şi un mesaj autorului

Mare atenţie, pentru ca aceste autografe să vă poată fi trimise pe Kindle, e necesar să urmaţi câteva etape intermediare. În primul rând, trebuie să vă aflaţi adresa de email a Kindle-ului, pe care să o adăugaţi la setările profilului de pe Kindlegraph. Acest lucru trebuie făcut doar pentru primul autograf solicitat, pentru următoarele se vor păstra setările.

Ca să aflaţi adresa Kindle-ului vostru, intraţi în meniul lui, la setări, şi veţi găsi adresa la rubrica "Send-to-Kindle E-mail". Opţiunile s-ar putea să difere în funcţie de ce model aveţi. Eu am Kindle 3.

Apoi trebuie să intraţi pe Amazon, la contul vostru, la rubrica "Manage your Kindle", apoi la "Personal Document Settings".  Acolo veţi găsi atât email-ul Kindle-ului, cât şi o listă numită "Approved Personal Document E-mail List", unde trebuie să adăugaţi adresa de pe care site-ul Kindlegraph vă trimite autografele.

Cum arată un autograf Kindle?

Autograful Kindle este trimis în format .pdf pe Kindle-ul vostru. El conţine, de regulă, coperta cărţii pentru care aţi solicitat autograful, un mesaj de la autor şi semnătura acestuia.

Iată un exemplu de autograf, pe care l-am primit de la Chris şi Cecilia, autorii seriei Countermeasure:



Ce autori oferă autografe acolo?

Site-ul există doar din anul 2011, dar puteţi găsi acolo undeva în jur de 4500 de autori, numărul fiind în creştere.

Puteţi găsi autori foarte cunoscuţi, precum E.L.James sau Tina Reber, dar mai ales autori independenţi, precum Julie Cesar, Lizzy Ford, Shari Richardson şi mulţi mulţi alţii.

Ce părere aveţi? Veţi solicita autografe? Dacă da, de la cine? Vă aştept părerile în comentarii!


You Might Also Like

2 comentarii

  1. As solicita de la Murakami unul. Restul preferatilor mei sunt morti (Herbert, Clarke, Fowles, Tolkien etc) sau au trait acum mult timp (Tolstoi sau Jane Austen).

    ps: No search results for: Haruki Murakami

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi imaginez că autorii extrem de celebri şi cei care nu sunt americani sau englezi, ori nu ştiu de site, ori nu vor să-şi "piardă timpul" cu aşa ceva. Cei independenţi întotdeauna vor fi mai apropiaţi de cititorii lor... :)

    RăspundețiȘtergere

Comments