Cărți noi în bibliotecă (1)

Pentru că biblioteca mea e în continuă creștere, m-am gândit ca atunci când se strâng câteva achiziții noi în ea, să scriu câte un articol în care să vă arăt și vouă ce cărți noi am mai cumpărat/câștigat/primit.

De la Editura Tritonic, am cumpărat „Indicii anatomice” și „Parfumul văduvei negre”, din colecția Crime Scene, ambele scrise de Oana Stoica-Mujea.

De la Cartea Românească - „Cinci nori colorați pe cerul de răsărit” de Florina Iliș.

De la Leda - seria „Academia Vampirilor” de Richelle Mead și câteva apariții de la revistele Bravo și Bravo Girl, mai exact cele patru volume din „Micuțele mincinoase și secretele lor”, cele două volume apărute din „Ashleys” de Melissa de la Cruz și „Privilegiul” de Zoey Dean.

De la Corint Junior - „Destinul Vraciului” de Joseph Delaney, care e unul din autorii mei preferați.

Și tot de la chioșcurile de ziare și reviste, am cumpărat „Iubiri paralele” de Cella Serghi și volumul 1 din „Pasărea spin” de Colleen McCullough.

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Am citit si eu cartile Oanei Stoica Mujea si sunt foarte reusite imi place stilul ei, e foarte reusit pentru o carte romaneasca politista.

    RăspundețiȘtergere
  2. Și mie îmi place foarte mult. Am citit cele două romane achiziționate, precum și primele două cărți din seria Dinastiile.

    RăspundețiȘtergere

Comments