Follow Us @soratemplates

miercuri, 21 iulie 2010

Stea căzătoare

Cei doi stăteau întinși pe iarba moale, ținându-se de mână, privind cerul ce începea să se întunece. Undeva, la câțiva metri de ei, se auzea un greiere, cântându-și melodia de dragoste, o baladă pentru cei dornici să o asculte.

- Uite! strigă ea deodată, rupând tăcerea.

Arătă cu degetul spre o linie albă de pe cer, puțin deasupra locului unde soarele dispărea încet. Era urma unui avion ce tocmai zbura acolo sus... departe...

- E...

[caption id="" align="alignright" width="373" caption="Fotografie de Vanilla Moon."][/caption]

- ... o stea căzătoare! îl intrerupse ea, nelăsându-l să termine propoziția.

- Iubito, nu fii naivă...

Știa și ea ce era, așa cum ar fi știut și un copil mic, așa cum ar fi știut oricine. Dar simpla idee că o stea ar fi căzut în acea noapte, în timp ce ei stăteau așa, împreună, pe iarba fragedă, privind cerul și ascultând romanța micului greiere... ar fi fost atât de minunată! El o privi și înțelese... nevoia de a visa. Și ce dacă nu era o stea căzătoare? Totul era perfect, căci erau împreună.

- Hai să ne punem o dorință..., șopti el.

Nu au rostit-o cu voce tare, căci asta e condiția ca să se împlinească. Dar chiar și așa, ea a știut ce și-a dorit el atunci. Și cum altfel ar fi putut fi, când și ea și-a dorit același lucru...Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to TwitterAdd to TechnoratiAdd to Yahoo BuzzAdd to Newsvine

14 comentarii:

 1. Foarte frumoasa povestiuara.

  Un moment naiv : Tot timpul ma contrazic cu prietenii cand vad o stea cazatoare. Ei zic ca e avion si eu ca e stea :)) pana le sugerez sa se uite mai , ca acea stea nu are beculete palpaitoare :))

  RăspundețiȘtergere
 2. Frumoasa poveste. Cand esti indragostit viata e mult mai frumoasa.

  RăspundețiȘtergere
 3. Comentariu șters datorită limbajului nepotrivit.

  RăspundețiȘtergere
 4. @Cony; Nu e totul roz atunci cand esti indragostit(a), crede-ma :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Ai putea sa-mi spui ce prg ai folosit? Ca faceam si eu chestii de genu..acu vreo 3-4 ani..
  eu foloseam paint shop 9 parca:-? cv d genu

  RăspundețiȘtergere
 6. Ok.tnx:D
  inca o data.. ai facut o trb ff buna:)
  felicitari!:)

  RăspundețiȘtergere
 7. [...] http://vanillamoon.wordpress.com/2010/07/21/stea-cazatoare/ [...]

  RăspundețiȘtergere
 8. @ Cony: n-o fi totul chiar roz, dar trebuie să recunoşti că faţă de a fi singur (sau alături de cineva pe care nu îl/o iubeşti), fiecare zi parcă o trăieşti cu mai mult drag. Chiar mult mai mult drag :D

  Povestioara mi se pare foarte dulce. Deşi scurtă, te lasă visând şi te umple de dragoste, iar în cazul în care cel la care ţii nu e lângî tine, începi să simţi şi mai tare dorul.

  Frumos :X

  RăspundețiȘtergere
 9. Din păcate mai scurtă decât cum mi-am scris-o în gând când nu puteam dormi în noaptea de dinainte de a scrie. Dar cum nu puteam la ora aia să deschid laptopul să scriu fără să o trezesc pe mama și mi-ar fi luat prea mult să scriu de mână și mi-aș fi pierdut ideile... a rămas o povestioară scurtă.

  RăspundețiȘtergere