Kathya comes, Pepsi leaves

Am menționat de multe ori că una din broscuțele mele, mai exact Pepsi, mușcă. Am fost nevoită, pentru a proteja noua membră a acvariului, să îl dau altcuiva. Asta s-a întâmplat în primele zile ale acestei luni.

Noua broscuță, pe nume Kathya, despre care cred totuși că e mascul și al cărei sex nu va putea fi determinat exact decât atunci când va avea 3 ani, are aproximativ 1 lună de viață și s-a alăturat familiei la sfârșitul lunii iunie. Este o țestoasă foarte simpatică, pe care sigur o veți îndrăgi. Este o Trachemys Scripta Scripta, așa ca Pepsi. Se înțelege foarte bine cu Tina. Cele două sunt nedespărțite. Locul preferat de dormit este, desigur, pe carapacea Tinei. Când îi e frig, nicăieri nu e mai cald decât sub Tina, care de preferat e să stea cât mai aproape de încălzitor. Pe mâncare nu se ceartă, totul e acum roz în acvariu și sper să fie așa și de acum înainte. Dacă a plecat Pepsi cel plin de viață, asta nu înseamnă că jurnalul lui nu va mai fi scris din când în când, doar că fie vor fi amintiri vechi, fie îmi vor fi povestite de către noul lui stăpân.

1. Pepsi își ia la revedere de la Tina.






2. Kathya vrea să-și facă blog.






Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to TwitterAdd to TechnoratiAdd to Yahoo BuzzAdd to Newsvine

You Might Also Like

12 comentarii

  1. 'L-am dat altcuiva' ... ce insensibil ;(

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasă, să te muște și pe tine. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. E bine mersi acum, stă toată ziua tolănit la soare şi nu mai are grija că îi mănâncă cineva mâncarea :P
    (dar tot aşa de nehalit e, chiar dacă nu a muşcat până acum)

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă nu a mușcat, înseamnă că îi e mai bine singură, fără alte broaște.

    RăspundețiȘtergere
  5. parca este prea mult bun simt in acvariul tau de cand a "plecat " Pespi , dar se pare ca este intr-un sejur prelungit la un hotel de 5 stele, ultra all inclusive. cred ca nici nu s-ar mai intoarce , asta daca i-ar trece cuiva prin minte sa- l intrebe.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mda, nu știe ce schimbări s-au produs în acvariu. Filtru, insulă nouă și cool... Pe de altă parte, el face plajă. :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Yup, el face plajă în aer liber, direct în razele soarelui braşovean, dar îngrădit puţintel, asta e... nu vrem să ajungă vreo pisică pe la el sau cine ştie ce altă vietate cu dinţi ascuţiţi şi intenţii necurate :P




    RăspundețiȘtergere
  8. Ei, Sasha, Sasha, cum te-a numit el pe tine. XDD

    RăspundețiȘtergere
  9. Kathya vrea să-și facă blog. : Vroia sa iti opreasca laptopul, fugea spre butonul de power.

    RăspundețiȘtergere

Comments