Crima din Mews

Hercule Poirot și inspectorul-șef Japp discută despre noaptea de Guy Fawkes ca o noapte perfectă pentru o crimă datorită artificiilor, astfel încât nimeni nu ar auzi o împușcătură, de exemplu. A doua zi dimineața, Poirot primește un telefon de la Japp și află că o văduvă tânără s-a sinucis la Mews, numărul 14. Ajunși acolo, Poirot și Japp bănuiesc că e mai degrabă o crimă: decedata e împușcată în partea stângă a capului și ține pistolul în mâna dreaptă și nu a lăsat nicio scrisoare de adio.

***




Nu erau multe în dulap. Trei umbrele (una stricată), patru bastoane, un set de crose de golf, două rachete de tenis, un covoraș frumos înfășurat și câteva perne de sofa în diferite stadii de uzură. Deasupra acestora se odihnea o mică geantă elegantă.
Când Japp întinse mâna spre ea, Jane Plenderleith spuse repede:
- E a mea. Eu... am adus-o cu mine azi dimineață. Așa că nu poate fi nimic acolo.



***


Cartea nu a apărut încă la editura Rao, prin urmare nu poate fi cumpărată, dar cu siguranță merită citită. O veți găsi, cel mai probabil la biblioteca din orașul vostru sau la un anticariat.


Cei care totuși vor să o citească fără să caute prea mult, o pot descărca în PC sau să o citească online. Pentru descărcare, uitați-vă în partea dreaptă a paginii). Are 33 de pagini în formatul acesta, puteți eventual să o imprimați ca să vă fie mai ușor.



Add to FacebookAdd to DiggAdd to Del.icio.usAdd to StumbleuponAdd to RedditAdd to BlinklistAdd to TwitterAdd to TechnoratiAdd to Yahoo BuzzAdd to Newsvine

You Might Also Like

1 comentarii

Comments