Just clumsy

Următorul eveniment a avut loc duminică, în data de 3, dar n-am avut timp să scriu până azi.



Vă amintiți articolul despre curățatul monitorului? Iată o metodă nerecomandată de a păstra totul strălucitor ca becul.


Stăteam liniștită la birou, cu laptopul în față, la un mic chat pe messenger, cum face tot omul într-un weekend după ce și-a terminat treaba. Ei, ce idee genială îmi trece mie prin minte?! Ia să-mi aduc un pahar cu apa ca să nu tot fac ture prin casă când mi-e sete. Toate bune și frumoase, până la un punct. Mai exact, atunci când mi s-a făcut sete. Am întins mâna spre pahar fără să mă uit la el și (numai eu puteam face așa ceva) am ratat ținta. N-ar fi fost nimic dacă nu l-aș fi dărâmat (era plin până sus) fix pe laptopul meu (către laptop: Iartă-mă puișor, nu mai fac!)

Prima reacție a fost sa iau repede laptopul de pe birou. Săracul făcuse o băiță cam rece pentru gustul lui.  ^___^ Apoi, apa a început să ocupe teritorii din ce in ce mai mari. Bietul telefon mai avea 2 cm și ar fi fost cucerit, dar... ratare! Am reușit să îl salvez chiar la țanc. (Un touchscreen la apă nu e o idee prea bună.)

Strâng în final apa și mă asigur că laptopul e OK. Părea în regulă, așa că am continuat conversația liniștită. 1o minute mai târziu: Paf! Paf! Laptopul a tușit de două ori. Așa, bravo, puiuțul mamii, dă afară apa! Jumătate de oră mai târziu, zbang! Incredibil, a intrat în comă! Nuuu, de ce?

Un restart, două... a murit?! Mă vedeam deja la OTV, la Dan Diaconescu în direct și în reluare, unde o tanti cu prosop în cap încerca să îl aducă din lumea cealaltă, ca să-i cer iertare și să-l întreb dacă-mi lasă moștenire mouse-ul lui.

Ciclul de restarturi automate se oprește brusc cu stingerea laptopului. Definitivă? Nu. Stingere cu sensul de Shut Down/Turn Off. Îmi pun speranța într-un buton (ăla de pornire) și îl resuscitez (adică apăs butonul.) Se pare că am calități de medic, laptopul e bine, sănătos tun, nu a pierdut nimic din memorie, totul e OK.

Așa-i că vă plac finalurile fericite? Și mie. ^^

P.S.: Mă doare gâtul și iau tratament cu antibiotic și mult Strepsils. Orice aiureală scrisă mai sus e de la medicamente. :D

You Might Also Like

5 comentarii

  1. Deci...cum sa faci asta mai?:))
    Se stieeee..OTV-ul te asteapta!:))
    Mi-e mila de laptopul tau...puiutul mamii:))
    Asta e ca intr-un banc de-al lui dirigu=))
    si mai zici ca esti "just clumsy"? Nu prea cred..esti cu capul in nori cu adevarat...ai sa imi spui ceva?:))
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am patit ceva asemanator. Trebuia sa termin o pictura, iar cand am vrut sa deschid cutia cu maro, s-a varsat o cantitate imensa pe pictura in coltul din dreapta. Credeam ca doar mie mi se poate intampla asa ceva, dar am reusit sa-l refac. cu greu, dar am reusit. Ma bucur ca laptopul tau e bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi se pare mie sau in ultima vreme toata lumea are laptopuri ? :))

    Pana una alta, ma bucur ca e ok. Nice ending!

    Cat despre raceala...cam toata lumea e racita lately. Chiar si eu. Am luat 3 linguri pe zi de sirop de muguri de pin si oscillococcinum (astea is homeopate, adica se pun sub limba si se sug...pot fi luate la 10 minute inainte sa halesti sau o ora dupa...sau oricand in timpul zilei fara sa aiba legatura cu mancarea, da nu imd dupa ce ai papat), si acuma sunt brand new...medicamente minune...serios. :)) Si nici macar nu sunt antibiotice. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu la toata lumea functioneaza homeopatele. Am incercat si eu. :) Dar nu merge tot timpul la mine.

    RăspundețiȘtergere

Comments