Si eu va iubesc

Când am decis să îmi fac blog, am ezitat. Credeam că n-o să-l citească nimeni, că voi face bășici la degete deageaba de la atât tastat. Azi mi-ați dovedit că m-am înșelat. M-am înșelat când m-am îndoit de mine și de voi, cititorii mei dragi.



Chiar nu știu ce să spun. Sunt foarte bucuroasă și nu pot decât să vă mulțumesc din toată inima și să continui să scriu.

Vă las și o melodie pe care o ador. Face parte din soundtrackul noului film Disney, The Princess & the Frog.





You Might Also Like

5 comentarii

  1. '5000 de vizite! wow, ce multi. Tine-o tot asa'

    Cam asa ar suna un raspuns la acest post (intr-o versiune exagerata), venit din partea cuiva prea putin interesat de ceea ce s-a scris si de cel/cea care a scris. De ce zic asta? Pentru ca oamenilor le este foarte usor sa spuna doua trei cuvinte pentru a arata ca nu sunt chiar indiferenti, chiar daca acele cuvinte nu sunt tocmai sincere.
    Si spunand acestea, am ajuns la cuvantul cheie: sinceritate. Nu prea sunt eu cititor de bloguri, dar mi-am mai aruncat din cand cate un ochi peste ce mai scriu unii, si de multe ori te izbeste o grozava superficialitate si falsitate in ceea ce spun oamenii aceia, uneori chiar asemanatoare stilului ziaristilor de presa mondena (in special cea americana), in caz ca sunteti familiarizati cu acel stil.
    Dar citind articolele de aici, nu am simtit ca imi sufla in ceafa falsitatea, si nici nu am observat acea puternica intentie de a impresiona, pe care in unele cazuri o vezi de la o posta.
    Aici am citit ganduri sincere, scrise prin cuvinte sincere. Nu imi trebuie nimic mai mult. Si nici nu cred ca trebuie sa mai spun alt ceva.
    Ma bucur ca gandul de a renunta la acest blog este departe de tine, fi sigura ca pe mine nu ma vei pierde de client si continua sa imi gadili imaginatia prin ceea ce scrii ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu astept noi povestiri :)
    The Austrian Lady mi-a placut foarte mult ^^

    RăspundețiȘtergere
  3. Nice, nu stiam ca'ti place Ne-Yo.

    RăspundețiȘtergere
  4. @akan
    Te-aș strânge în brațe pentru comentariul ăsta... :)

    @Eu :)
    Mă bucur.

    @Maura
    Știi bine că ascult cam de toate.

    RăspundețiȘtergere
  5. După câteva căutări pe ici pe colo după un design să ştii că mi'a plăcut foarte mult cum e aşezat blogul tău şi am "ciordit" şi eu tema :) Când ajung şi eu la 5.000 de vizite revin cu amănunte să văd ce senzaţie voi simţi atunci! Felicitări

    RăspundețiȘtergere

Comments