Convorbiri telefonice

Stăteam azi de vorbă cu o prietenă de-a mea la telefon. Terminase o carte pe care i-am împrumutat-o și am început să schimbăm impresii în legătură cu surprizele neașteptate de la final. Făcând parte dintr-o serie, iar eu citisem deja volumul următor, m-a rugat să îi dezvălui o parte din ce va mai avea loc important. Pe tot parcursul convorbirii se auzea ca și cum ea ar fi fost undeva la birou și cineva ar fi pus ștampile undeva în imediata apropiere. În cele din urmă, curioasă, o întreb ce se aude. Surpriză: ea credea că se aude de la mine. Nu e greu de rezolvat acest mister: ne era ascultată discuția. Am rezistat tentației de a-i spune în glumă că voi săvârși o crima (pentru că nu se știe niciodată dacă ascultătorii noștri au simțul umorului) și i-am spus doar un banc referitor la chestia asta. Am să vi-l spun și vouă, deși cred că l-ați mai auzit. Cum se salută mai nou românii la telefon? - Salutări ție și ascultătorilor noștri!

Așa că, dragi oameni de la Securitate, dacă ați ajuns să ascultați convorbirile unor adolescente, you suck! And I mean it.

A voastră, Vanilla M.

You Might Also Like

3 comentarii

  1. Ca fapt divers, se panicheaza lumea in legatura cu buletinuri cu cipuri & shits, dar ele exista de muuuuuuuuuuulti ani, in diverse obiecte pe care le purtam asupra noastra mai mult sau mai putin constient, pana si in mobile. Te pot asculta si daca ai mobilu' inchis, de exemplu. Ofc, nu vor recunoaste asta evur. Te pot asculta si de la sute de metri la ce aparatura au, fara sa ai asupra ta ceva daca'si pun mintea. Faza e ca pana acum nu s'au facut publice anumite informatii, dar acum isi permit, ori asta ori prin intermediul internetului, care este supravegheat inca dinainte de a se fi inventat, pana la exagerare uneori. Atata timp cat nu fac conspiratzii contra statului & shits, ma doare undeva, dar ma deranjeaza ca este afectata claritatea vocii, sau mai sunt interferente, sau celebrul ECOU...darn, it's annoying...nu'mi ajunge pe Skype, tb sa'l aud si pe mobil...macar sa'si faca treaba fara side'effects. :

    RăspundețiȘtergere
  2. Știu faptul că suntem ascultați și supravegheați de multă vreme, dar asta nu înseamnă că nu mă deranjează. Totuși, avem și noi dreptul la o viață privată.

    RăspundețiȘtergere

Comments