Oferte la cărți de Black Friday 2017



După cum bine știți, pe 17 noiembrie 2017 se sărbătorește Black Friday în România, o zi în care prețurile sunt reduse, pe unele site-uri mai mult, pe unele mai puțin. Pentru că știu ce înseamnă să fii cititor și să ai o listă interminabilă de cărți pe care vrei să le citești și deții, am pregătit un mic ghid cu ofertele care intră în vigoare de acest Black Friday, ca voi să puteți alege oferta care vi se pare cea mai avantajoasă pentru voi.

Dați click pe bannere pentru a descoperi oferta de Black Friday a fiecărui site.

În primul rând, librăria online Libris a pregătit 100.000 de produse pentru voi, cu reduceri între 25 și 90%, care beneficiază de transport gratuit prin curier dacă dați o comandă de minimum 30 de lei. Oferta lor începe de la ora 00:00 vineri și durează exact 24 de ore. Ei promit că reducerile vor fi atât la cărți în limba română și engleză, cât și la jocurile pentru copii, muzică, film și rafinament.

libris.ro

Și elefant vine cu oferte, iar de la ei puteți achiziționa mai mult decât cărți. Eu, personal, îmi cumpăr foarte des cărți și parfumuri de pe site-ul lor. Anul acesta, ei vin de Black Friday cu reduceri de până la 90%.

elefant.ro

Nici Cărturești nu se lasă mai prejos. Ei se laudă cu reduceri de până la 70%. Deși transportul prin curierat se plătește, dacă ai o librăria Cărturești în orașul tău, poți selecta să îți fie livrată comanda în librăria dorită, de unde o ridici tu cu un cod special pe care îl primești de la ei.

carturesti.ro

Editura Nemira e cunoscută pentru reducerile mari pe care le practică la fiecare târg unde participă. Se pare că și de data asta mențin tradiția, oferind reduceri de până la 80% la titlurile lor.

Nemira

Cartepedia vin și ei cu reduceri între 25 și 55 %, iar ca bonus, promoția este extinsă pe întregul weekend.

cartepedia.ro

Dar veștile bune există și pentru cei dintre voi care preferați să citiți în engleză. Librăria Okian, specializată în cărți în aceasta limbă, a lansat mai repede oferta de Black Friday, cu până la 80% reducere.

OKIAN.ro

Mulți dintre voi îmi scrieți că vreți să începeți un canal de booktube și aveți nevoie de o cameră de filmat. Eu filmez în prezent cu aceasta, însă cu siguranță veți găsi multe oferte și la alte modele pe f64, un site specializat în echipamente foto-video, de unde îmi fac și eu cumpărăturile.

f64.ro

O altă variantă ar fi să filmați cu un telefon performant, știu mulți vloggeri care fac acest lucru și calitatea audio-video este foarte bună. În acest sens, vă recomand să căutați ofertele de la cel.ro. În mod special, aș recomanda Samsung Galaxy S8 pentru calitatea video și audio excepțională, comparabilă cu a unui DSLR.

cel.ro

You Might Also Like

0 comentarii

Comments