Trenduri toamnă-iarnă 2019-2020: love & hate

Fie că ești pasionată de modă sau nu, inevitabil tendințele sau, mai bine zis, schimbarea lor în timp își fac simțită prezența odată cu apariția noilor colecții de îmbrăcăminte din magazinele fizice sau online. Intenționat sau, de ce nu, involuntar, ne îmbrăcăm după ultimele tendințe datorită disponibilității lor în magazinele de unde facem shopping. Brandurile de fast fashion preiau tendințele caselor mari de modă și le fac disponibile publicului larg, la un preț mai accesibil. 

GEOX - CIZME DE IARNA
Văzându-le peste tot, în magazine, online, purtate de oamenii din jurul nostru, cu siguranță că există unele trenduri de care ne îndrăgostim, dar și acelea pe care nu mai suportăm să le vedem în fața ochilor. 

Fiind o persoană extrem de comodă atunci când vine vorba de îmbrăcăminte, pot să spun că mă bucură tare mult diversitatea tendințelor din acest sezon O noutate în trendurile actuale, preferata mea, este reprezentată de bocanci. 💗 De când începe să fie mai frig, obișnuiesc să încalț botine sau bocanci, de preferință cât mai bine căptușiți, mai ales pentru că sunt foarte sensibilă și imediat răcesc dacă îmi este frig la picioare. Anul acesta, voi putea face asta și să fiu în același timp și în trend, cu o colecție mare de bocanci la care plănuiesc să mai adaug câteva piese care mi-au sărit în ochi. De exemplu, mi-au sărit în ochi o pereche superbă de bocanci din piele întoarsă maro-aurii, cu talpă anti-alunecare.

M-a cucerit și o tendință nouă pentru mine, carourile, îndeosebi cele scoțiene. Am apreciat dintotdeauna aspectul acestora și sunt o împătimită a serialului și cărților Outlander (acțiunea are loc în Scoția secolului XVIII), dar nu am îndrăznit până acum să le adopt în stilul meu vestimentar. Aș asorta o fustă maxi cu un pulover comod într-o singură culoare și încălțăminte călduroasă, cât timp nu se instalează iarna. Ce să fac, sunt tare friguroasă!

PEPE JEANS - FUSTA MAXI

Un trend pe care pur și simplu nu îl pot aprecia, îl reprezintă sacourile teddybear, însă în anumite contexte. Da, sunt de acord, plușurile sunt adorabile, pufoase și irezistibile, dar nu pot înțelege integrarea lor în anumite ținute. Purtate în casă sau la munte, sau peste un outfit simplu (blue jeans) și fără pretenții, în activități casual, le pot înțelege și nu le-aș refuza. Însă, când le văd cuplate cu o rochie lungă cu imprimeuri, mai ales dacă se adaugă și o pereche de pantofi sport, îmi dă cu virgulă, creierul meu își dă câteva reporniri și nu pot decât să mă uit cu ochii mari și să mă întreb: de ce?

ANSWEAR - PALTON
Așa nu (părere personală)

ANSWEAR - GEACA
Așa de o mie de ori  DAAA!!! (din nou, părere proprie și personală 😅 )

Firește, nu trebuie să uităm de tendințele pentru bărbați, unde rămân în trend culorile intense, ceea ce nu poate decât să mă bucure, rămâne doar să îmi conving partenerul să le îmbrățișeze în ținutele lui, mai ales că i se potrivesc atât de bine. Și dacă nu sunt neapărat o fană a hainelor în culori neon, un hanorac roșu intens e la fel de în trend și plăcut la ochi, cu o pereche de jeanși după gustul fiecăruia.

ADIDAS ORIGINALS - BLUZA
Trendurile sunt importante deoarece pot fi un bun punct de plecare în a descoperi noi stiluri care ne plac. Unele studii arată că persoanele care se îmbracă după ultimele tendințe în modă sunt mai sigure pe sine și mai pline de viață. Hainele sunt un mod foarte bun de a te exprima și o parte importantă a propriei identități. Cu toate acestea, cred că ar trebui să le urmăm ținând cont de preferințele personale, dar și de lucrurile importante pentru noi: estetică versus confort, culori și designuri care ne complimentează silueta și tenul. 

Acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2019.

You Might Also Like

0 comentarii

Comments