Follow Us @soratemplates

luni, 20 mai 2019

Tricouri haioase, geeky | Printado

Dintotdeauna mi-au plăcut tricourile simple cu un mesaj sau un print discret și mă găsesc adesea în magazine în imposibilitatea de a alege unul care să mă reprezinte. Majoritatea tricourilor pentru femei pe care le văd în magazine au cam aceleași mesaje basic, imbolduri de a fi drăguță, feminină sau mesaje de female empowerment - ceea ce nu e greșit, dar devine repetitiv. 


Așa că m-am bucurat foarte tare când am descoperit site-ul printado.ro, care abundă de tricouri personalizate pentru toate gusturile și categoriile de oameni, care e un rai pentru geekul și bookwormul din mine. 
Bineînțeles, primul lucru pe care l-am căutat a fost dacă au tricouri funny cu pisici. Mi-au căzut cu tronc de la prima vedere două anume, care mă înveselesc mereu atunci când le port. 

Iubirea mea pentru Blue și specia de care aparține fiind astfel gata să defileze în lume, m-am îndreptat și spre latura mea profesională. Nu mă așteptam la asta, însă am găsit un model de tricou pentru farmaciști care mi-a smuls un zâmbet și cu al cărui mesaj sigur a relaționat cel puțin o dată fiecare farmacist care profesează în farmaciile comunitare. 

Mi-am amintit apoi de vremurile când dădeam admiterea la facultate că văzusem o perdea pentru duș cu tabelul periodic. Din păcate nu am găsit ceva similar, însă am dat peste un tricou tare sassy, cu mesajul Science Bitch, al doilea cuvânt fiind format din elemente ale tabelului periodic. Close enough, funny, absolut perfect. 


Bineînțeles, nu putea să lipsească din peisaj nici dragostea mea pentru lectură. Cred că e punctul articolului pe care mulți dintre voi îl așteptau. Sunt câteva tricouri perfecte pentru cititorii pasionați, cu siguranță vă va atrage cel puțin unul. 


Eu am optat pentru varianta My weekend is all booked, în principal pentru că îmi plac jocurile de cuvinte.Partea faină la printado.ro este că poți să îți creezi chiar tu propriul tricou. Îți alegi culoarea, mărimea, poți adăuga fotografii proprii, clipart sau text. Poți chiar să alegi unul dintre modelele existente pe site și să îl modifici după propriul plac (să muți imaginile, să adaugi elemente, să schimbi fonturile etc.) Eu am profitat de această unealtă pentru a-mi face un tricou cu imaginea Vanilla Moon Books, pe care îl îndrăgesc foarte mult și vă puteți așteptat să mă vedeți cu el în clipuri sau la evenimente. 


Lăsând la o parte  modelele în sine, știu că sunt două aspecte care ne interesează pe toți - prețul și calitatea. Pe modelele de tricouri pentru femei și bărbați, prețul este de 55 de lei la momentul în care scriu acest articol. Există și varianta de tricouri pentru copii, la 45 de lei, iar în plus se pot face și plăsuțe de tip tote bag la 35 de lei. La fiecare tricou de pe site este specificată compoziția, în funcție de marcă, fie bumbac 100% (marca Adler), fie combinat cu 15% vâscoză pentru lejeritate și comoditate la purtare, în cazul mărcii Continental, care este bio. Tricourile pe care le-am primit eu sunt din bumbac 100%, marca Adler, sunt confortabile și se simte calitatea materialului. 

Încă nu mă pot pronunța referitor la comportamentul lor după spălare, dar voi reveni cu informații după mai multe cicluri de spălare/călcare. Referitor la acest aspect, pentru întreținerea tricoului și printului, ei recomandă spălarea (maximum 40 grade) și călcarea pe dos a produselor, personalizarea având loc printr-o printare direct în țesătură. Consider că acesta este un aspect pozitiv al produselor, deoarece multe tricouri personalizabile prezintă crăpături ale printurilor aplicate prin alte metode, ceea ce nu are cum să se întâmple în cazul tricourilor de pe printado.ro, având această tehnologie de printare direct to garment, în țesătură. Produsele se livrează la domiciliu prin FanCourier, taxa de livare este 16 lei sau gratuit la comenzi peste 250 de lei.


Singurul dezavantaj al tricourilor de pe site pe care l-am resimțit a fost limitarea la culorile alb și negru pentru tricoul în sine. Deși este adevărat că printurile și mesajele arată mai bine pe fundal alb sau negru, cred că pentru unele modele de pe site, ar merge foarte bine unele nuanțe mai vesele/colorate, măcar în secțiunea de personalizare a produsului. 

Am primit tricourile gratuit pentru a scrie acest articol. Părerea exprimată mai sus nu este influențată sub nicio formă de acest aspect. Toate opiniile exprimate sunt, la fel ca întotdeauna, 100% sincere. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu