Concurs - Misterul gemenelor de Adi Rule (editura Leda)

Am decis să organizez acest concurs pentru a răsplăti fanii adevăraţi, astfel încât veţi primi cu atât mai multe şanse de câştig, cu câte cerinţe îndepliniţi.
Participanţii trebuie să aibă domiciliul în România şi să fie majori sau să aibă permisiunea părinţilor. Va fi un singur câştigător, ales prin tragere la sorţi.
Premiul se va expedia prin Poşta Română. Participanţii îşi asumă răspunderea de a ridica în timp util coletele expediate. În caz contrar, coletul face retur şi cartea se va pierde, iar participantul nu va mai avea dreptul să participe la următoarele concursuri.

Colecția Leda Edge, creată special pentru segmental young adult, se completează cu un volum plin de surprize și transformări: Misterul gemenelor de Adi Rule. De optsprezece ani, o fată fără nume − o aripi-roșii − trăiește ascunsă într-un pod, într-un oraș străjuit de marele vulcan Mol, în timp ce sora ei geamănă, Jey, este în ochii lumii singurul copil al familiei. Tatăl lor sperase că fata ascunsă va deveni în timp o ființă omenească normală, nu creatura monstruoasă prevestită de mitologie, așa că îi cruțase viața. Numai că într-o zi cele două surori fac schimb de identități, iar fata fără nume este atacată în drum spre casă. Astfel, este nevoită să cheme în ajutor forțele focului și să elibereze puterile ascunse în corpul ei și totodată să-și dezvăluie secretul bine păstrat. Însă când Jey dispare și orașul este pe cale de a fi nimicit de foc, fata aripi-roșii trebuie să-și aleagă un nume și un drum și să tragă o linie între mit și istorie, pentru a dovedi că nu este un monstru și pentru a-și salva sora și orașul.

„Scriind la persoana întâi, Adi Rule folosește un limbaj pătrunzător și însuflețit pentru a descrie o cultură cu propriii zei și monștri, îmbinând lumile vechi cu noile tehnologii…”
KIRKUS REVIEW



Castiga un exemplar din Misterul gemenelor



Concurs promovat pe Câștigă.net 

You Might Also Like

0 comentarii

Comments