Concurs de Moş Nicolae

Simţiţi mirosul de sărbători din aer? Se apropie, se apropie! Mai sunt doar două săptămâni până la vacanţa de Crăciun! Dar ştiţi ce zi e astăzi? Conform tradiţiei, în data de 5 decembrie, copiii îşi curăţă ghetele pentru că noaptea, Moş Nicolae le va lăsa în ele daruri. Asta dacă sunt cuminţi. Ei bine, m-am gândit să sărbătoresc cu voi, mai ales că acum suntem în casă nouă, cu un mic-concurs.

Premiile sunt şase semne de carte Hattori Hachi, cu autograf de la autoare. Ştiu că nu e mult, dar e din suflet. De asemenea, în caz că aţi uitat, primul volum al seriei poate fi descărcat de aici, prin completarea unui formular. Cartea vă va fi trimisă prin email.

 


La acest concurs puteţi participa completând Rafflecopter-ul de mai jos. Din fericire, acum că am blog WP self-hosted, pot folosi java scrip în setări, aşa că puteţi intra direct de pe site, fără să intraţi pe alte pagini. Este obligatoriu, pentru participare, să lăsaţi un comentariu răspunzând la întrebarea: Ce aţi primit în ghetuţe de la Moş Nicolae? sau, dacă nu aţi primit încă, ce aţi vrea să primiţi? Pe lângă comentarii, puteţi face o serie de alte lucruri pentru intrări în plus. Nu trişaţi, câştigătorii vor fi verificaţi dacă au făcut cerinţa prin care au primit intrări.

Mult noroc! Câştigătorii vor fi anunţaţi duminică sau luni, iar în cursul săptămânii următoare, voi expedia prin poştă semnele de carte.

a Rafflecopter giveaway


You Might Also Like

14 comentarii

  1. Inca nu a venit Mosul, dar sa speram ca va veni. Nu imi doresc multe lucruri, ma multumesc cu niste dulciuri sau de ce nu, o carte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am primit doar dulciuri, dar sunt foarte multumita. Sper sa primesti ce iti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am primit cateva dulciuri si fructe :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Tradiţional, mă bucur! O nuieluşă nu? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Niste pantaloni foarte misto. Fara nuia, am fost cuminte ^.^

    RăspundețiȘtergere
  6. Mos Nicolae mi-a pus in ghetute ciocolata, prajiturele si crema de corp. XD

    RăspundețiȘtergere
  7. Dulciuri si fructe, ca mosul meu ia salariul pe 14:))

    RăspundețiȘtergere
  8. scuze in rafflocopter am scris ca am comentat cu Paun Catalina Cezarina si aici apare ca am comentat cu agnesmaryo!

    RăspundețiȘtergere
  9. AM primit un set de argint, format dintr-o bratara si o pereche de cercei. :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu aveam o anumita dorinta pentru acest an (vroiam doar niste portocale/mandarine si dulciuri ca sa simt sarbatoarea mai bine :D) si nu credeam ca voi primi ceva anume insa am avut o surpriza mare = o punga mare de cadouri plina cu dulciuri :D(ca sa imi ajunga pana la Craciun si dupa :))) + niste bani.

    Multumim pentru concurs! Foarte frumos >:D<

    RăspundețiȘtergere
  11. Patru carti:Eve 1 si 2 si Micutele mincinoase vol.2 si 3

    RăspundețiȘtergere
  12. Timofte Andreea Nicoletamiercuri, 04 decembrie, 2013

    Din nefericire parintii mei nu au avut posibilitati financiare sa imi poata oferi un cadou,dar totusi astept anul acesta,poate,poate...macar cu o bombonica

    RăspundețiȘtergere

Comments