Cartea mea vrea să fie... fotomodel

Book Lovers Challenge #12. Ia o carte din bibliotecă şi fă-i o poză artistică. Cu decor drăguţ, potrivit etc. Suntem curioşi să vedem cât de creativ ai fost, când ne vei arăta poza!


Ok, mai întâi aş vrea să vă arăt o poză pe care am făcut-o mai demult, cu ocazia unui concurs care cerea ceva asemănător şi cu care nu cred să fi avut ocazia de a mă lăuda. V-o prezint pe celebra Tina, în postura de fană a seriei Septimus Heap. Cum adică nu ştiţi cine e Tina? Fuguţa şi citiţi articolele din Jurnalele ţestoaselor!

Aşa... acum mă opresc puţin din scris şi mă duc să îmi las frâu liber imaginaţiei. M-ar ajuta dacă nu ar fi 30 de grade Celsius în apartament, dar... nu mă voi plânge... prea mult.

(Inseraţi aici o alergătură prin toată casa, în căutarea unei cărţi şi a unui decor care să i se potrivească.)

Şi... iată ce a ieşit! Nu am eu prea multe obiecte decorative pe care să le pot folosi, dar am sesizat că m-aş putea descurca dacă aş alege cartea "P.S. Te iubesc". Aşa că am aşezat-o pe un fundal albastru, reprezentat de uşa dulapului meu. Apoi am introdus o clepsidră, pentru că am vrut să arăt că dragostea din carte nu este veşnică. Îngeraşii ce cântă la vioară şi harpă sunt nişte cupidoni veseli. Buburuzele sunt acolo pentru că reprezintă dragostea, prin culoarea roşie. Iar ţestoasa de pluş... ei, bine, i-a plăcut ce făceam şi a ţinut morţiş să facă parte din micul proiect şi, până să apuc să îi dau replica, se şi urcase în capul tipului de pe copertă. Acum, spre ruşinea mea, recunosc, nu am citit-o încă, dar cred că am văzut filmul când a apărut şi ştiu cam despre ce e vorba. Aştept doar să mi se şteargă din memorie tot ce ştiu despre povestea asta de dragoste, ca să mă pot bucura de ea încă o dată prin intermediul cărţii. Vouă vă place ce mi-a ieşit? Aţi fotografiat vreodată cărţi în mod mai artistic?

You Might Also Like

1 comentarii

Comments