Din seria „numai un român putea să facă așa ceva”

Astăzi, din blog în blog, am dat peste un concurs, cică. Tipa care îl organiza pe blogul ei, oferea câștigătorului o carte în engleză, în format .pdf, pe care eu am găsit-o gratuit, din prima, pe Google.

Stau și mă gândesc cum poți să fii atât de avid să-ți faci reclamă pe blog. (Cei care făceau reclamă la blogul ei, primeau, firește, două încercări în plus la concurs). Le-am trimis participanților cartea pe email. Măcar atât puteam să fac. Sper doar să își dea seama autoarea acestui pseudo-concurs cât de greșit și jalnic e ceea ce face, deși probabil că nu e cazul. Mă gândesc doar cât de dezamăgite s-ar fi simțit acele persoane care nu câștigau, neștiind că nici măcar nu trebuiau să participe ca să aibă acea carte.

În fine... pentru cei care sunt curioși, concursul este acesta, iar cartea se poate lua de aici.

You Might Also Like

6 comentarii

  1. Bine, acum de unde stii ca fata nu a cumparat cartea, de pe net, asa cum e normal. Nu stiu cat de gresit e ce face ea, dar tu esti cea care promoveaza pirateria trimitand cartea gratis la toti. nu se face asa ceva. cartea online nu se imprumuta, si nici nu se descarca gratis de pe net. Autorii le ofera pentru bloguri, drept premiu. asa e in strainatate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Desi iti dau dreptate in ceea ce priveste concursul respectivei si tu ai facut exact ce "numai un roman putea sa faca"...in loc sa faci o fapta buna si sa ii dai un sfat sau o indrumare te-ai apucat de "dat in cap". Astfel, reactia ta nu e cu nimic mai buna sau de laudat; de injurat putem toti, cu faptele constructive e mai greu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fiindcă autoarea a menționat că nu e sponsorizată de nimeni. :)
    „Acesta este primul concurs pe care il organizez cu sursele mele "independente" [ =)))) ], asadar, nu ma injurati. Acest concurs nu este sponsorizat de nicio Editura, ca pe alte bloguri, ci doar de MINE.”
    Prin urmare, nu a cumpărat-o, a luat-o gratuit, de pe net.
    Apoi, nu susțin nicio piraterie. Este gratuit de descărcat de pe site-ul celor de la Apple. Cartea aceasta se distribuie GRATUIT, peste tot.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu dau în cap, încerc să deschid ochii unor români naivi, care participă la acest concurs, când cartea se distribuie gratuit, pe site-ul celor de la Apple, prin urmare nici măcar nu e vorba de piraterie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cazul nu e singular :)) Si eu am dat peste un blog care oferea o carte in format PDF....macar aceasta era in limba romana
    Ma bucur ca am gasit acest blog, imi dau seama ca esti pasionata de Japonia :) Si eu sunt fana manga si anime si de aici a pornit si fascinatia mea pentru Japonia. Oricum, felicitari pentru blog si la cat mai multe postari la fel de interesante ca cele de pana acum :)

    RăspundețiȘtergere

Comments