Sweet Awards

Adela Onete iar s-a gândit că merit un premiu, așa că n-am de ales, decât să-l accept și să-l plătesc cum se cuvine.




Trebuie să scriu (despre) 10 “lucruri” care-mi plac:




  1. Cărțile. Dacă ar fi posibil, le-aș mânca pe pâine, cu puțin finetti deasupra. (Îmi cer scuze, azi m-am trezit devreme și acum se văd urmările)

  2. Mai nou, mi s-a pus pata pe ursuleții Haribo. Fac ce fac și mai ronțăi unul când trec pe lângă punga situată convenabil pe barul dintre bucătărie, living și hol. Mi se trage de când nu m-am simțit bine și am stat sub pătură la TV și a dat de vreo 3 ori reclama aia în 10 minute de publicitate. A doua zi, eram în supermarket cu mama, la vânătoare de jeleuri Haribo. Mda...

  3. Facebook. Am tot evitat să îmi fac cont. S-a întâmplat exact ce mă temeam. Pierd multă vreme cu jocurile de browser pe care le oferă. (Vampire Wars și Garden Life în special)

  4. Să fotografiez. Visul meu care s-a împlinit în momentul în care am reușit să-mi cumpăr aparat ca lumea. Și pe care, din pură prostie, l-am lăsat acasă când am fost în Cluj.

  5. Pixurile colorate. Anul trecut mi-am făcut un obicei de a scrie și a sublinia la fiecare materie lucrurile importante cu culori specifice. Caietul de bio arată cel mai bine, din motive evidente: e mult de învățat și e mai ușor dacă e cheerful... Așa că fac liniuțe și bulinuțe colorate la început de idei. :P

  6. Pernuța mea galbenă în formă de soare, care mai are și mâini. Unde ai mai pomenit soare cu mâini? Când se face frig, e bună de ținut cald la spate. Mama zice că mă încing la mijloc ca japonezele. Încă un motiv în plus să-l folosesc. :D

  7. Broscuțele mele țestoase, Tina și Kathya, care îmi țin companie când nu mai e nimeni prin preajmă, și care îmi aruncă o privire drăguță, țopăind spre mine și ieșind din apă când mă văd, în speranța că le bag în seamă și le mai dau un peștișor sau ceva de papa, iar în cazuri fericite, că le scot din acvariu și le dau drumul prin casă.

  8. Sony Vegas Pro 9-ul meu, cu toate efectele suplimentare pe care i le-am instalat, după ore întregi de căutare. Fără el, montajele mele video nu ar fi atât de reușite.

  9. Poza mea de pe desktop, pe care nu am schimbat-o de luni bune. (Zero x Yuuki - serviți și voi. Mulțumirile pentru wallpaper se pot transmite printr-un comentariu.)

  10. Serialele TV, anime-urile, filmele... fără de care multe din serile mele ar fi plictisitoare.


Acest premiu merge la următorii:

You Might Also Like

15 comentarii

  1. Mulţumesc pentru premiu!

    Nu garantez, însă, că mă achit de chestionar, căci am în plan alte scrieri...

    RăspundețiȘtergere
  2. E în regulă. Multă inspirație îți doresc!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumiri! Spor la post-uri!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah, n-am mai intrat pe blogul meu...da de azi ma apuc sa scriu.:D Ms pt premiu>:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa inteleg ca i-ai dat baiatului meu un premiu .Iti multumesc in locul lui .

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru premiu. Nu am scris demult pe blog din lipsa de timp. Lamureste-ma cu un lucru: pentru ca am primit premiul de la tine trebuie sa scriu 10 lucruri care-mi plac, nu?

    RăspundețiȘtergere
  7. Da. Si sa pui pozele alea si sa dai premiul mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  8. Te asteptam sa intri si tu in concursul nostru unde poti castiga premii in bani!

    hai si tu

    RăspundețiȘtergere
  9. aa hey>:D< ms pt premiu. chiar nu ma asteptam :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Si mie imi plac ursuletii Haribo :X...si filmele,serialele...anime-urile mai putin :P

    RăspundețiȘtergere

Comments