Baie fara apa

După cum bine am menționat și în articolul precedent, weekend-ul acesta am fost cam la pământ cu răceala. Febră, tuse, nas înfundat, în fine, o grămadă de complicații, suficient cât să îmi amâne spălatul părului până astăzi seara.

Acum, mai e ceva de adăugat. Oficial, mâine de dimineață, la ora 7 se ia apa pentru aproape două zile. Neoficial, astăzi seara, ora 8, intru liniștită în baie, dau drumul la apă... surprize, surprize! Nema presiune! Criză de nervi, eu nu mă duc la liceu cu părul în halul ăsta, etcetera, etcetera.

În fine, peste 15 minute, mama, salvatoarea mea, îmi spune că parcă e ceva mai bine. Apuc să îmi pun șampon în palmă și presiunea începe să scadă. No, acum or niciodată! Mi-am aruncat la propriu mâinile în cap și bagă viteză. În cinci minute eram deja cu capul sub duș, care acum avea nesimțirea să mai dea doar apă rece la presiune mică și încep să mă clătesc. Am și norocul unui păr lung și des, deși în cazul ăsta e mai mult ghinion. În fine, puțină apă rece, pe alocuri mai venea și caldă... mă rog, aia caldă era de fapt clocotită. Câte-un ibric cu apă călduță adus de mami (cine-a zis că mamele-s îngeri mare dreptate-a avut) și iată-mă cu părul curat. God bless my mum!

Și ca să fie capac, după jumătate de oră de la acest proces, presiunea apei a revenit la normal. Concluzia: Așa ceva numai în România se putea întâmpla. :|

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Tie macar ti s'a intamplat numai o data :)) Eu de fiecare data trebuie sa ma grabesc cand fac baie ca se opreste apa calda :)).
    Numai ca.. nu pot da vina pe aceasta tara :) dau vina pe tata ca nu cumpara mai repede alta centrala [stau la curte :D ]

    RăspundețiȘtergere
  2. Câte-un ibric cu apă călduță adus de mami (cine-a zis că mamele-s îngeri mare dreptate-a avut) - aww... ce draguuut :)

    RăspundețiȘtergere

Comments