Un creion negru

N-aș fi crezut că după 1 an în care nu am mai desenat nimic în afara școlii (și nu sunt la un liceu de artă) mă va motiva cineva să reîncep. De fapt începusem să îi spun prietenei mele Carmi că îmi plac desenele ei pe care și le pusese la status și am ajuns să-i arăt un desen de anul trecut. Înainte însă să-l fotografiez am făcut 2-3 retușuri și n-am putut pur și simplu să las creionul din mână. Eh, cinci minute mai târziu întorsesem o foaie din carnețelul meu și desenam deja - ce? M-am lăsat pur și simplu în voia creionului.
Se pare că revin la mania mea de desenat ochi - asta poate fiindcă sunt punctul meu forte. :) Restul elementelor au venit de la sine. Mă rog, nu sunt eu expertă în umbre, dar mi-am dat silința.
Rog criticii de artă să ia în considerare că nu am luat niciodată cursuri de desen și este pur și simplu un hobby pe care îl am de câteva ori pe an.
Așadar, this is it...

IMG_1377

You Might Also Like

5 comentarii

  1. si eu am ce am cu ochii...dar imi place mult desenul asta al tau...si te inteleg, exact asa am patit si eu :))
    e nice, si nu ar trebui sa renunti de tot...parerea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,incep prin a-ti spune ca inceputul e bunicel,cam asa am inceput si eu,iar dupa multi ani de munca am ajuns la un rezultat destul de bun tinand cont ca anul acesta am terminat liceul(liceu de arta).Tinand cont ca tu nu esti la un liceu de profil e destul de bine,iar daca vrei sa urmezi o cariera in arta trebuie multa munca si daruire.Nu pot sa iti urez decat mult succes.Astept si eu o parere de la tine pe blogul meu

    RăspundețiȘtergere
  3. Am parcurs acest post al tau si imi place ceea ce am citit. Continua tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesant postul tau. Zilele urmatoare o sa parcurg mai multe posturi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am eu ce am cu ochii si ii fac MEREU pe ciorne. Exista si markere speciale pentru desene manga color, dar sunt foarte greu de gasit.

    RăspundețiȘtergere

Comments