Vine vara... se pustiaza blogurile

Inițial am vrut să schimb tema într-una care să poată da posibilitatea adăugării unui banner, dar nu am găsit una care să-mi placă. În cele din urmă, am ales-o pe asta. Deh, ce să faci? Compromisuri.

Am impresia că vorbesc aici singură, mai citește cineva blogul meu? -.-'

În perioada asta, cititorii mei au probabil examene, teze & stuff (și eu am, de altfel). Iar dacă nu au, atunci probabil au început să se bucure de vara care se apropie, merg pe la ștrand sau cu prietena/ul la un film. Inspirația mea intră și ea în vacanță, so if there is anybody reading this, I need his/her help.

Da, ați auzit bine. Vanilla Moon va scrie de acum despre ceea ce vor cititorii, ca să aveți și voi un motiv să citiți blogul ăsta, dacă se poate numi așa.

Vreți să scriu despre moda verii? Voi scrie despre moda verii. Vreți să știți ultimele bârfe despre o anumită vedetă? Scriu și despre asta. Tot ce trebuie să faceți este să lăsați un comentariu aici cu subiectul pe care vreți să-l abordez și imediat ce am o picătură de timp, îmi fac o ciocolată caldă și mă apuc de scris. De asemenea, puteți scrie la rubrica specială pe care dacă nu am deschis-o încă o voi face în curând.


Numai bine, Vanilla M.

You Might Also Like

3 comentarii

  1. E prima data ca intru azi pe blogul tau...scrie despre ce vrei tu, despre ceea ce simti ca merita citit, eu asa fac...La mai mare cu blogul tau!!

    RăspundețiȘtergere
  2. "Am impresia că vorbesc aici singură, mai citește cineva blogul meu? -.-’ "

    Dap, eu. x3

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu il citesc...noroc in continuare cu blogul tau!:D

    RăspundețiȘtergere

Comments